Algemene Voorwaarden

Reserveren

Zodra u contact hebt opgenomen met The Little Diva ontvangt u binnen 3 dagen per mail een reactie. Nadat het ingevulde aanvraagformulier binnen is gekomen bij The Little Diva ontvangt u per email een bevestiging. De reservering is pas definitief als deze akkoord is gegeven door u en daarvan een schriftelijke (of gemailde) bevestiging is ontvangen door The Little Diva.

 

Betalen

Betaling kan op de dag van het feestje gedaan worden. Indien een van de gasten zich vooraf bij u afmeldt en u dat uiterlijk een week voor het feestje doorgeeft aan The Little Diva, wordt dit verminderd met de afrekening. Op latere afmeldingen en afmeldingen op de dag zelf kan geen restitutie worden niet verleend.

 

Annuleren

Bij annuleren gelden de onderstaande regels:

  • Tot 1 week voor de datum is de annulering kosteloos.
  • Tussen 1 week en 48 uur voor de datum betaalt u 50% van de kosten per afgemelde persoon.
  • Tussen 48 uur en 24 uur voor de activiteit betaalt u 75% van de kosten per afgemelde persoon.

Wel is (in overleg) mogelijk het feestje te verplaatsen naar een andere dag. Hier kunnen kosten uit voorvloeien.

The Little Diva behoudt zich het recht de boeking af te zeggen in geval van ziekte of overlijden van familie of dierbare. Toch zullen wij er alles aan doen vervanging te vinden zodat uw feestje gewoon door kan gaan. In het uiterste geval kan het feestje kosteloos worden verplaatst naar een andere dag.

 

Aansprakelijkheid

The Little Diva is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten van The Little Diva. Ouders/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk.

 

Foto's

Wij zetten foto's van de feestjes online, zodat onze bezoekers een indruk kunnen krijgen van de feestjes die wij verzorgen. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken dan halen wij ze er zo spoedig mogelijk weer af. De foto's die wij maken zijn uitsluitend voor ons eigen gebruik online en ter promotie. Het is geen vastlegging van het feestje. Wij zullen nooit namen noemen van kinderen bij de foto's.

The Little Diva

The Little Diva is Carola Fruin. Zij merkte dat er in de Leidsche Rijn geen leuke kinderfeestjes waren die gericht zijn op meiden die van beauty en lekker tutten houden. Zo is het idee voor The Little Diva ontstaan. In een huiselijke omgeving verwent zij de meiden met persoonlijke aandacht en heerlijke wellness producten.

Contactgegevens

The Little Diva

Spa & Beauty

Titushof 15

De Meern

info@thelittlediva.nl

Volg ons op Facebook The Little Diva

Openingstijden

Woensdag: 14:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: 14:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

Leuke links

Ma Rêve Beautysalon

Love by Sera - sieraden- en accessoires

Monografisch - grafische vormgeving en communicatie

Mel Sikkema Fotografie

Layout Type

Presets Color

Background Image